Grote Dromen

Nog een paar maandjes...

En dan gaan Steven en ik (Nynke) op avontuur in de bus! Dit roept enthousiasme en gezonde spanning op, ik las laatst: ‘If your dreams don’t scare you, they are not big enough.’ Steven en ik voelen de betekenis van deze uitspraak wel. We dromen groots en leren om te vertrouwen en vooral te genieten! Zo hebben we in januari erg genoten van het opnemen van de pilot bij Ommeromte, een voorbeeld-episode voor de documentaireserie. Ik vond het super gaaf om in mijn nieuwe functie als geluidsvrouw te duiken. Steven en Benno daarnaast, waren helemaal enthousiast over de kwaliteit van de nieuwe camera. 😛 Het was een mooi interview en geslaagde dag!
docuserie

Plannen kneden

Onze plannen krijgen steeds meer vorm. Een paar weken geleden spraken we met Arjen, iemand met ervaring op allerlei vlakken. Het was heel zinvol om onze plannen door zijn ogen te bekijken. Terwijl hij onze website las, was één van zijn vragen: ‘Waar gaat de Tour eigenlijk heen?’ Na zijn input waren we eraan toe om deze vraag te beantwoorden en hebben we de website hierop aangepast, in bijzonder de ‘Tour to the basics’ pagina.
vuurtorenyn

De Droomlocatie

Onze intentie is om een droomlocatie te vinden, een stuk land in een groene omgeving. Deze vinden we door op reis te gaan en de documentaire te filmen over de basics. Het ervaren van een eenvoudig leven in een bus en het interviewen van anderen, draagt allemaal bij aan de droom. Oke, maar WAAR kopen we dit? Ergens in Europa, op reisafstand van Nederland! Zoveel is ons helder. Verder heeft Zweden bijvoorbeeld onze aandacht vanwege de rijke natuur. Nederland zelf sluiten we ook niet geheel uit.

Reisgenoten, wie zijn dat?

We laten ons inspireren en ondersteunen door de mensen die we tegenkomen en de mensen die ons volgen. We staan open voor Reisgenoten. ‘Wat zijn dat?’ vraag je. ‘Kunnen mensen meereizen of bedoelen ze dit in figuurlijke zin?’ Bij deze wil ik er licht op schijnen. 🙂

We staan open voor mensen die ons willen ondersteunen en/of willen meehelpen. Denk aan sponsoren of mensen met kennis van het bouwen van een Tiny House. Alle mogelijkheden waarbij je kunt helpen, zijn te vinden onderaan de Tour pagina.

Het gaat dus niet om letterlijk meereizen, al is in overleg veel mogelijk! Conclusie, als Reisgenoot ben je een van de mensen (of bedrijven) die een verbinding of samenwerking met ons wil aangaan. 

liefde

Tot Slot

Zoals je merkt, zijn we nog volop in ontwikkeling met alles. Heb je interesse in onze plannen, check de tijdlijn op de Tour pagina! Laat je het ons weten wat je ervan vindt? Feedback is ook altijd welkom!

Groetjes,

Steven & Nynke

0

Geschreven door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere Posts

Alle Blogs

Deze website maakt gebruik vaan cookies om de ervaring te verbeteren.