Workshop vuur maken

Sinds 2018 geven wij workshops vuur maken. Geinspireerd door ervaring in Zweden komen wij bij jou langs voor een leuke challenge. Vuur maken met een firesteel. Vervolgens lopen we door het proces heen hoe je van een kleine vonk een vlam maakt, en van die vlam weer een mooi kampvuurtje. 

Als neusje op de zalm kunnen we ook een lekker gerecht klaar maken op dit vuurtje. In het kader van: ‘Als je toch bezig bent’. Zalm bijvoorbeeld.

Connective Drumming

Drummen en samen ritmes maken werkt enorm verbindend! Het is niet voor niks dat mensen dat al duizenden jaren doen. Ik gebruik niet zomaar trommels, maar de handgemaakte Meraki-drums. Het maakt niks uit of je al ervaring hebt of het voor het eerst doet; Iedereen kan mee doen. Goed naar elkaar luisteren, samen beats maken en jammen, dat geeft een gevoel van eenheid en OERKRACHT! Ik haal inspiratie onder andere uit oerdrums, moderne drums, Japanse Taiko drums en Haka’s uit Nieuw Zeeland. Voor teambuilding, bedrijfsuitjes of energizers.

Sup avontuur

Al zwoegend op het water, komt je hoofd tot rust. Yes, tijd voor avontuur! We organiseren tochten op SUP boards door de Friese wateren. Zowel van een middag, hele dag als meerdaagse. Ons doel is om langere afstanden af te leggen, zodat je werkelijk in nieuwe gebieden komt en prachtige plekken ontdekt. 

Mogelijkheden

Er zijn verschillende vormen voor het boeken van activiteiten. Hieronder zie je een aantal voorbeelden.

Korte Workshop

Korte activiteiten die je kennis laten maken met de basics. Ideaal voor bedrijven als tussendoortje tijdens een teamdag. Voor scholen tijdens schooltijd of als naschoolse activiteit.

Uitgebreide Workshop

Dieper in gaan op de activiteiten of meerdere activiteiten doen. Lekker een dag of dagdeel bezig zijn met het ervaren van. Ideaal als bedrijfsuitje, teambuilding of groepsactiviteit.

Dag samenstellen

Stel je eigen dag samen. Zoek activiteiten uit, met of zonder eten. Jij bepaald hoe de dag eruit komt te zien en wij regelen de rest.

Meerdaagse / reizen

Voor de echte ‘die-hards’ die een echte experience mee willen maken, is een meerdaagse of een reis een mooie optie. Hiervoor hebben we mogelijkheden in Nederland, Duitsland of Zweden. Samen bespreken we de wensen en kijken naar het doel van de reis.

Deze website maakt gebruik vaan cookies om de ervaring te verbeteren.