Connective Drumming

Versterk de team-spirit en voel de oerkracht

Drummen en samen ritmes maken werkt enorm verbindend! Het is niet voor niks dat mensen dat al duizenden jaren doen. Ik gebruik niet zomaar trommels, maar de handgemaakte Meraki-drums. Het maakt niks uit of je al ervaring hebt of het voor het eerst doet; Iedereen kan mee doen. Goed naar elkaar luisteren, samen beats maken en jammen, dat geeft een gevoel van eenheid en OERKRACHT! Ik haal inspiratie onder andere uit oerdrums, moderne drums, Japanse Taiko drums en Haka’s uit Nieuw Zeeland. Voor teambuilding, bedrijfsuitjes of energizers.

Teambuilding/workshop

Drummen is ontzettend leuk en het verhoogt ook nog eens de energie en team-spirit. Samen creëer je stevige beats, kom je in een flow tijdens het jammen en leer je op elkaar inspelen. We doen oefeningen om even los te komen, gevolgd door uitdagingen zoals drumbattles en we sluiten af met een gezamenlijke jam. Een enorme boost voor het team, of zoals ik het noem: De Tribe!

* De drums zijn elektronisch en kunnen daardoor zo hard of zacht als je wilt. Een beetje geluidsoverlast hoort er wel bij, je bent tenslotte aan het drummen.

Vraag een workshop aan

KUNA 2019-4

Benno

Workshopleider

Deze website maakt gebruik vaan cookies om de ervaring te verbeteren.