Het begin van een reis

Onze plannen...

Vanuit Heerenveen wil ik je iets vertellen over onze plannen. Misschien heb je Tour to the Basics al voorbij zien komen? Steven en ik gaan begin juli op reis in een busje. Tijdens deze reis gaan we mooie plekken opzoeken, maar ook willen we interessante mensen en bedrijven gaan filmen. Een onderzoek naar de basics, terwijl we zelf vanuit de bus ook een basic lifestyle leven.

Onze reis start echter nu al, in Nederland. We maken uitstapjes en binnenkort brengen we al beweging in de docuserie. Op de pagina ‘Docuserie’ vindt je meer informatie. We hebben veel zin om hiermee te starten en nieuwe mensen te leren kennen.

Nynke uitkijktoren

Docuserie voorbereiding...

Voor mij – al bijna zes jaar pedagogisch medewerker – is alles wat komt kijken bij filmen een nieuwe tak van sport, wel zit de interesse voor het vak in mij en sta ik open om te leren.

Steven heeft zich verdiept in de spullen die we nodig hebben voor het filmen. Voor alle correcte benamingen moet je bij hem zijn, maar ik kan je wel vertellen dat we kwalitatief materiaal binnen gekregen hebben voor het opnemen van de audio. Een hele doos met audio ‘stuff’ kwam aan op mijn verjaardag. Dat heb ik dus gelijk even uitgepakt! Samen met Steven ook direct even getest: audio tot dusver goedgekeurd.

Naast audio, willen we natuurlijk alles goed in beeld kunnen brengen. Deze investering heeft Steven gister uitgepakt. Steven kwam direct in zijn element met deze camera in zijn handen… Jaa, we zijn tevreden! 🙂

Stappen nemen...

Benno is ook part of the filmcrew, hij en Steven hebben gezamenlijk de nodige ervaring met filmen.

Dit geeft vertrouwen en dat kunnen we goed gebruiken! Een nieuw project geeft veel enthousiasme, maar nu we nog bij het begin van dit project staan, zijn we ook wel eens nerveus.

We zitten in de voorbereidende fase, werken ergens naartoe, hebben een intentie en beeld van wat we gaan doen, maar hoe het eruit gaat zien? Dat blijft een verrassing. Tegelijkertijd is dat juist gaaf, om steeds een stap te zetten en te zien hoe alle stappen vorm krijgen.

Binnenkort meer...

Binnenkort gaan we de materialen uittesten in eigen kring. We houden je op de hoogte van onze bezigheden.

Wij zijn ook benieuwd naar jou, ga je komend jaar iets nieuws doen? Een nieuw project, een nieuwe studie of cursus volgen? Of misschien een kleine stap zetten richting iets wat je verlangt?

 

Lieve groet,

Nynke

0

Geschreven door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere Posts

Alle Blogs

Deze website maakt gebruik vaan cookies om de ervaring te verbeteren.