Hallo!

Hier, op onze website ga ik het een en ander bijhouden over onze bezoeken aan Zweden en onze bezigheden hier.

Tot nu toe heb ik dat op Polarsteps bijgehouden, dus als je het begin van dit avontuur wil lezen en bekijken, check onze “Tour to Sverige – Polarsteps“.

Waar zijn we nu? 🌲

We zijn momenteel in Zweden, waar we een stuk grond hebben gekocht in omgeving Dalsland, Mellerud. Steven en ik hebben een jaar rondgereisd in een busje, altijd al geïnspireerd om iets over de grens te kopen in de natuur. Een basis… En hoe ziet zo’n basis eruit? Daarover hebben we anderen geïnterviewd en ons laten inspireren.

Dankzij lieve vrienden die hier 5 minuten vandaan wonen is dit stuk grond van 2,5 hectare op onze radar gekomen met daarop een huis en een schuur. In juni zijn we gaan kijken en alles stroomde zo moeiteloos! Het contact met de voorgaande eigenaren was en is super fijn, zonder hun flexibiliteit en vriendelijkheid was het niet gelukt. De eerste bank die we binnenliepen heeft ons een lening kunnen verstrekken. Er waren zeker uitdagingen, maar ook het contactpersoon bij de bank was ontzettend behulpzaam en vriendelijk.

Gaan we hier fulltime wonen? 🏡

Momenteel zien we onszelf als nomaden met een vaste plek in Zweden. Hier is onze basis, maar we zijn nog steeds flexibel met onze bus. Deels wonen we in Zweden en deels in de bus in Nederland, Friesland, waar we ook wel altijd onze roots zullen houden en ook graag zijn.

Al met al zijn we zo dankbaar dat het zo mocht zijn, dat het is gelukt! We hebben mooie plannen met dit stukje wereld. Deze droom is werkelijkheid geworden en nu dromen we vrolijk verder. Reis je met ons mee? Er zullen heel wat projecten aangepakt gaan worden stap voor stap… Zoals het opknappen van het huis en de schuur en het aanleggen van een voedselbos. We hebben veel te leren!! 🤓😳

Tot zover! 📝

Liefs, 🤍

Nynke

6

Alle Blogs

Geschreven door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere Posts

Begin april komen we aan op ons land, maar we worden van te voren nog even uitgedaagd. Ik neem je even mee in onze komst
Mmmmmm, wat kunnen we genieten van Zweedse fika’s (koffietijd pauzes)! Kanelbulle, chokladboll… Die laatste is m’n favoriet!
Tijd vliegt als je bezig hier bent! Mijn ouders zijn de afgelopen twee weken hier op bezoek. We verblijven samen in het Zweedse huisje.
Deze website maakt gebruik vaan cookies om de ervaring te verbeteren.